Afbraakwerken en ruwbouw in heel Vlaanderen

Al decennialang vormen afbraakwerken en ruwbouw dé specialiteiten van ons bedrijf. De kennis en het vakmanschap in deze domeinen werden overgegeven van vader op zoon, zodat u in uw project een partner krijgt die meerwaarde garandeert. Met meer dan dertig jaar ervaring mag Vanderougstraete Kurt bvba zich zonder verpinken een vaste waarde in de bouwwereld noemen!

Nieuwbouw- en renovatieprojecten

Als geregistreerd aannemer is Vanderougstraete Kurt bvba actief in heel Vlaanderen, en werkt zowel voor particuliere als professionele klanten. Klein of groot project? Alleen ruwbouw, of een opdracht van A tot Z, waarbij we niet alleen de afbraakwerken, maar ook de renovatie op zich én de afwerking voor onze rekening nemen? Alles is bespreekbaar!

Verschillende garanties

Als u met Vanderougstraete Kurt bvba in zee gaat, geniet u van verschillende garanties: perfecte uitvoering van de werken, snelle en stipte leveringen, gedreven opvolging van de werkzaamheden. De zaakvoerder staat zelf mee op de werf en beschikt daarnaast over een gemotiveerd team van professionele vakmensen. Vanderougstraete Kurt bvba? Dat is verbouwen in vertrouwen!

Offerte aanvragen