Verbouwingswerken en Afbraakwerken

Vanderougstraete Kurt BVBA is uw specialist voor algemene bouwwerken met specialisatie in afbraakwerken en ruwbouw in de regio West-Vlaanderen.

 

Kennis en vakmanschap ging over van generatie op generatie en inmiddels is Vanderougstraete Kurt, met meer dan 30 jaar ervaring, uitgegroeid tot een vaste waarde in de bouwwereld!

Nieuwbouw en Renovatie Projecten

Vanderougstraete Kurt is actief in heel Vlaanderen en biedt zijn kennis en vakmanschap aan voor de realisatie van uw verbouwingen of renovaties, dit zowel voor particulieren als bedrijven. Vanderougstraete Kurt is uw partner voor kleine en grote projecten, indien gewenst van A tot Z, van ruwbouw tot afwerking.

Algemene bouwwerken - ruwbouw
Uw partner in algemene bouwwerken, gespecialiseerd in ruwbouw Algemene bouwwerken - ruwbouw privewoning
Algemene bouwwerken, ruwbouw privewoning Algemene bouwwerken, metselwerken
Algemene bouwwerken, specialist in metselwerken Metselwerken nieuwbouw & renovaties
Uw partner voor nieuwbouw & renovaties, gespecialiseerd in metselwerken Algemene bouwwerken - specialiteit ruwbouw en metselwerken
Uw partner in algemene bouwwerken - specialiteit ruwbouw en metselwerken

Als geregistreerd aannemer staat Vanderougstraete Kurt tot uw dienst voor volgende werkzaamheden

  • ruwbouw
  • metselwerken
  • afbraakwerken
  • plaatsen poutrellen
  • karweien
  • ...

Vanderougstraete Kurt staat steeds garant voor een perfecte uitvoering en opvolging van de werkzaamheden. Mede dankzij de aanwezigheid van zelfwerkend zaakvoerder en een gemotiveerd team van professionele vakmensen staat Vanderougstraete Kurt gelijk aan kwaliteit, (ver)bouwen in vertrouwen, snelle en stipte opleveringen!

Bel ons vrijblijvend voor meer informatie of plaatsbezoek. Vanderougstraete Kurt maakt graag tijd voor u en uw offerte op maat! Tot binnenkort!